Konserter

2015

ConVita

-mer enn bare sang

Konserter

 

OPERAFEST PÅ ROMERIKE 2014

2014 OPERAFEST PÅ ROMERIKE

 

Hvilken fest!!

Det var på det nærmeste fullsatt sal da ConVita inviterte til Operafest søndag. Konserten ble en ubetinget suksess! Stående applaus og fantastiske tilbakemeldinger fra publikum etter konserten vitner om at arrangementet traff som vi hadde håpet!

 

Sangerne koste seg på scenen og viste seg fra sin beste side i antrekk som passer for slike store anledninger. Investeringen i terping på tekst og toner betalte seg med renter denne kvelden. Koret presterte på sitt beste! Mastro Kjetil Aamann strålte, og loset konserten trygt i havn med stødig taktstokk og positivt kropsspråk. Solistene Oksana Myronchuk og Krzysztof Aureliusz Luczynski bidro virkelig til å sette publikum i den rette operastemningen med sine fantastiske stemmer og utstråling.

 

Sangerne hadde tonefølge av ypperste klasse! Trioen Dorina Komani (flygel), Paula Cuesta Redondo (Cello) og Hallvard Bjørneboe Sæbø (fiolin og bratsj) som alle er utøvende musikere i tillegg til studier ved Norges musikkhøgskole, sørget for et fyldig lydbilde.

 

Tusen takk alle sammen!